Iskustva korisnika osobnih treninga

Autor: altis

Anino iskustvo osobnih treninga

 

Kad sam krenula s individualnim treninzima, imala sam tri cilja: 1) smršaviti, 2) oblikovati tijelo, 3) potaknuti zdraviji život i promijeniti općenito dubinski pristup prema tome.

Dakle, ne da imam bljesak motivacije prije neke svadbe i sl. pa krenem nadobudno vježbati i zdravije jesti kako bih ušla u omiljenu haljinu već okrenuti se ka zdravijem životu zbog sebe i dugoročnog osobnog uspjeha i zadovoljstva, a ne pojedine prigode. Previše puta sam u životu probala vježbati sama ili unutar raznih grupnih programa, da sam znala da dugoročno neću na taj način zadržati motivaciju, a time neću ostvariti ni željeni uspjeh.

Ovaj put sam htjela – uspjeti. Zaista dugoročno uspjeti. Zato sam i upisala osobne treninge u Altisu. Ako već odvajam svoje vrijeme, živce, novce i ogroman trud, željela sam si olakšati time da me netko drugi motivira ili u nekoj mjeri pazi što jedem, a naravno i kako učestalo i kvalitetno vježbam.

Zašto sam zadovoljna s osobnim treninzima u Altisu?

Od prvog dolaska u Altis, vidjela sam da uistinu znaju što rade. Iznimna profesionalnost, a opet prijateljski i zainteresiran pristup.

Vrlo visoka motiviranost za moj uspjeh i same treninge. Imaju velika znanja o funkcioniranju procesa mršavljenja te razumiju činjenice da smo svi mi različiti te na taj način pristupaju treningu. Svaki put je trening drugačiji, zanimljiv te povećava tvoj stupanj motivacije i zadovoljstva postignutim.

Na treningu je ugodna atmosfera. Super mi je također što trener stvarno razumije moje potrebe pa čak i one za razgovorom. Ako mi neki put nije do razgovora, on to osjeti i isključivo se orjentiramo na vježbanje. A ako želim razgovarati, imaš osjećaj da tako možeš pričati samo sa najboljom prijateljicom, a još usput odradiš odličan i pozitivan trening.

Definitivna preporuka Centra ALTIS! Samo tak nastavite 😀

Kristijan: “Osobni treninzi za mene predstavljaju najbolji poklon samome sebi.”

Obzirom da mi je posao jako dinamičan i nikad ne znam koliko ću morati ostati na poslu, teško mi se vezati za neke fiksne termine treninga. Treninzi s osobnim trenerom su mi zato odlična stvar. Termini treninga su fleksibilni. Čak mi najbolje pašu jutarnji sati kad sam pun energije i to mi je odličan početak dana. Također, osjećam ogroman napredak u vidu snage i definicije kao i gubitka kilograma viška. Svaka preporuka!

Na osobne treninge sam krenuo nakon što sam zaradio ozljedu leđa zbog krivog vježbanja u teretani. Došlo je do uklještenja živca u lumbalnom dijelu leđa. Nakon težeg oporavka, više nisam htio prepustiti stvari slučaju i krenuo sam vježbati s osobnim trenerom u Altisu gdje mi djevojka ide na vježbanje i čuo sam samo riječi hvale. Sad idem već 5 mjeseci; odlično se osjećam, smršavio sam 12 kilograma i definirao tijelo da izgleda baš kako želim. Poboljšao sam zdravlje, izgled, snagu i životnu energiju.

Kako sam već rekao, osobni treninzi za mene predstavljaju najbolji poklon samome sebi. Na taj način vodim adekvatnu brigu o svom zdravlju, boljoj prehrani, redovito vježbam, imam znatno više energije, zadovoljna sam izgledom, a svaki trening je iznimno pozitivan i ugodan. Za sve nas koji imamo problema s održavanjem dulje motivacije za vježbanje, osobni treninzi su super stvar!

Sara: ” Osjećam se kao skroz druga osoba; puno samouvjerenija, zadovoljnija, lepršavija i puna energije.”

 

U Altisu mi se sviđa profesionalan pristup kod osobnih treninga i velika stručnost trenera. Zaista im se možeš sa sigurnošću prepustiti i znati da ćeš ostvariti svoj cilj. Sastavili su mi plan prehrane kojeg sam uglavnom držala, a nisam bila gladna. Treninzi su bili 3 puta tjedno; svaki put drugačiji i zanimljivo osmišljeni. Isprva mi je bilo jako teško jer mi je kondicija bila koma i nisam ni sama mogla vjerovati kako su mi se snaga i izdržljivost brzo znatno poboljšali! I ono što mi je možda najbolje od svega što se osjećam kao skroz druga osoba; puno samouvjerenija, zadovoljnija, lepršavija i puna energije.

Prije negoli sam krenula s osobnim treninzima u Altisu, išla sam u jedan veliki zagrebački fitness centar na grupne treninge. Međutim, tamo mi nije odgovarala prevelika gužva. Općenito mi nije ugodno vježbati uz puno ljudi. Najviše sam zbog tog razloga krenula u Altis i tamo se preporodila. Veliki fenomenalno uređen prostor, iznimno čist, podređen samo tebi, nema sto ljudi oko tebe, već se uistinu možeš opustiti i samo koncentrirati na vježbanje. Vrlo brzo sam osjetila napredak u svakom smislu; fizičkom, psihičkom, duhu, kao i u snazi i energiji.

Možda će vas zanimati…