Pilates reformer s osobnim trenerom

Neka svaki mišić u tijelu radi za vas. Iskoristite ga maksimalno. Pilates reformer.

Stručno. Individualno. Uspješno.

„THE“ sprava u svijetu pilatesa – Pilates Reformer. Nudi mogućnost izvođenja preko 200 vježbi kojima je zajednički cilj – izgraditi, definirati i izdužiti sve mišiće u tijelu, a posebice Vaš „core“ dio ili trbušnu jezgru. Osim toga, povećava nivo energije te poboljšava držanje i cjelokupnu posturu tijela. 

Vježbanje na Stott Pilates Reformeru nudimo kroz individualne treninge s našim osobnim trenerom koji će Vas uvesti u magični svijet Reformera, a kad vidite kakve mogućnosti pruža i kakvo tijelo može biti uz vježbanje na njemu, zasigurno ćete se zaljubiti u ovu spravu!

Odličan je za sve, neovisno o dobi, spolu, fizičkoj spremi ili zdravstvenom stanju. Vrlo je pogodan i za osobe s određenim zdravstvenim ograničenjima jer pruža kontrolirane mišićne kontrakcije.

Osobni treninzi Altisa prilagođavaju se Vašem početnom stanju u svakom pogledu. Bilo da se radi o kondiciji, redukciji masti ili unapređenju kralježnice, programirati ćemo trening koji će biti specijalno „dizajniran“ za Vas. Uz nas možete nadvladati sve Vaše prepreke i doći na put dobrog izgleda i poboljšanog zdravlja i osobnog zadovoljstva.   

Osobni trening s pilates reformerom traje sat vremena i čitavo vrijeme je trener samo usmjeren na Vas 1 na 1.

Lokacija održavanja treninga na Pilates Reformeru je Lanište, Put loparica 29. Prostor je  moderan, vrlo čist i odlično opremljen, uz mnoštvo kvalitetnih rekvizita. Trening traje 60 minuta i cijelo vrijeme vježbate 1 na 1 s osobnim trenerom Altisa koji je usredotočen samo na Vaš rad i izvlačenje maksimuma iz treninga.

U sklopu vježbanja s našim stručnim i kvalitetnim osobnim trenerom, dobivate besplatno i stručno mjerenje potkožnog masnog tkiva, kakvo se koristi u Institutu za sport te adekvatnu prehranu krojenu po Vašim potrebama i zdravstvenim mogućnostima.

Prostor za vas

Prostor za osobne treninge je u potpunosti tijekom treninga namijenjen Vama. Tako nema čekanja na sprave ili pak remetećih faktora kao što su pogledi ili komentari drugih vježbača.

Različiti modeli vježbanja

Kako bi smo postigli maksimalni efekt vježbanja te Vam učinili vježbanje zanimljivijim, koristimo razne modele treninga. Uz klasično vježbanje, za naše klijente organiziramo po želji treninge na SUP daskama i vježbanje u prirodi.

Tradicija

Altis postoji od 2005. godine pa tako možemo reći kako imamo jedno od najbogatijih iskustava u Zagrebu u provođenju programa mršavljenja i oblikovanja tijela.

Stručni kadar

Naši treneri su kineziolozi s bogatim iskustvom u vođenju osobnih treninga. Naša misao vodilja je da Vas naučimo kvalitetno vježbati te tako maksimizirati efekt vježbanja, a bez ozljeda.