Fit Factory programi mršavljenja

Konačno.
Mršavljenje kako treba izgledati.
Daljnji život bez vage.

Često razmišljamo o tome da želimo korjenitu promjenu u životu, ne samo fizičkog izgleda već i prehrambenih navika, osobnog zadovoljstva, osmijeha na licu kad se pogledamo u ogledalo. Koliko god se čini da je gledanje ljudi kroz fizički izgled isprazno, u stvarnom životu je izuzetno bitno. I da ne polazimo samo od onog vidljivog oku već i ogromne posljedice koje izgled ima na Vaše zdravlje, kvalitetu života i osobno zadovoljstvo.

Ako polazimo od premise da imamo jedan život, isplati ga se proživjeti što kvalitetnije, zar ne?

Godine mogu brzo proći, a da se samo ukrug vrtimo držeći raznorazne dijete koje su često i poprilično loše po naše zdravlje, a da ne pričamo o gotovo redovitom jo-jo efektu, odnosno ukoliko i dođe do gubitka kilograma – oni se vrlo često brzo vrate, nekada čak i više negoli smo izgubili. Netko misli da je lako izgubiti kilograme jer „pa samo prestaneš jesti!“

Netko pak misli da je to jako teško jer ne zna kako se motivirati i kako ostati ustrajan na putu mršavljenja. Netko se pribojava trajanja cijelog procesa i kako to izdržati. A netko ne zna od kuda bi krenuo bombardiran mnoštvom različitih informacija o vježbanju i prehrani, pa onda radije ne kreće niotkuda.

Uistinu je mnoštvo razloga zašto osoba koja ima previše kilograma i zbog toga nije sretna i ne osjeća se uspješnom u svom životu, zapravo stoji na mjestu ili nazaduje u svom procesu željenog mršavljenja. Kako smo uistinu dugo na zagrebačkoj sceni fitness centara i djelujemo već više od 15 godina, u našoj dugogodišnjoj praksi vidjeli smo različite priče i posvjedočili mnoštvu predivnih primjera kako se može preokrenuti život naglavačke kad imamo pravo vodstvo i jasan cilj pred sobom.

Kandidati za naš program FIT Factory nam se javljaju kako bi uz naše znanje, iskustvo i stručno vodstvo:

 • konačno uspješno smršavili
 • bolje oblikovali svoje tijelo
 • zadržali željenu težinu uz naše savjete
 • značajno popravili svoju zdravstvenu situaciju
 • promijenili prehrambene navike
 • i u konačnici – bili sretniji!

A koje je bolje mjesto za sve navedeno nego jedan od prvih privatnih centara u Zagrebu za programa mršavljenja i vođenje treninga i k tome – u kojem je voditelj i vlasnik centra magistar Kineziologije, a djelatnici također iz domene Kineziologije i fitnessa?

Upravo smo ponosni na tu našu komparativnu prednost u odnosu sa druge slične centre.

Kod nas možete biti sigurni da poznajemo Vaše tijelo, cijeli proces mršavljenja i oblikovanje tijela, da se sa stručnim znanjem i bogatim iskustvom možemo prilagoditi svakoj pojedinoj osobi i njenoj specifičnoj situaciji. Uz nas nema potencijalnih ozljeda u vježbanju, samo poboljšanje zdravlja.

FIT FACTORY programi mršavljenja su jednadžba za brzo, konkretno i dugoročno gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. A osim mršavljenja i oblikovanja tijela kod nas, konačno ćete na jednom stručnom mjestu dobiti sve alate i informacije potrebne za daljnje samostalno mršavljenje.

U navedenim programima koristimo najbolje metode za sveobuhvatno mršavljenje, kombinirajući:

 • dokazano dobre kozmetičke tretmane u praksi
 • vježbanje uz stručnog osobnog trenera
 • nutricionističko savjetovanje
 • praćenje Vašeg rada od strane našeg voditelja

I to sve – prilagođeno upravo Vama!

Prostor za vas

Programi mršavljenja odvijaju se u odlično opremljenom modernom prostoru namjenjenom samo Vama i Vašem cilju! Nema remetećih faktora poput drugih vježbača i sl.

Različiti modeli vježbanja

U svom dokazanom i uspješnom pristupu mršavljenju koristimo najmodernije metode tretmana za oblikovanje tijela i gubljenje masnog tkiva, ciljane programe vježbanja s iskusnim trenerima i uspješne nutricionističke programe.

Tradicija

Altis postoji od 2005. godine pa tako možemo reći kako imamo jedno od najbogatijih iskustava u Zagrebu u provođenju programa mršavljenja i oblikovanja tijela.

Stručni kadar

Naši treneri imaju bogato iskustvo u vođenju treninga ciljanih upravo na Vaše “slabe” zone. Naša misao vodilja je da kilograme konačno izgubite dugoročno i uspješno! Naša prednost je da je voditelj i vlasnik centra magistar Kineziologije te su djelatnici iz segmenta Kineziologije.

FIT FACTORY PROGRAM UKLJUČUJE

 • 6 tjedana programa, po cijeni od 3.200kn
 • 15 treninga s vrhunskim osobnim trenerom
  (3 tjedna, 2x tjedno i 3 tjedna, 3x tjedno)
 • 6 tretmana lipolize-elektrostimulacije
 • 6 tretmana termodeke
 • rad na najboljim spravama (izokinetika, reformer itd.)
 • vježbanje u modernom, čistom i odlično uređenom prostoru
 • plan prehrane
 • besplatno mjerenje potkožnog masnog tkiva stručnim
  metodama kakve se koriste u Državnom institutu za sport
 • plan treninga za dodatnih 6 tjedana nakon Fit Factory
  programa
 • kontinuirana podrška trenera za vrijeme trajanja programa i dva mjeseca nakon programa kroz online stranicu
Javite se ako želite proći ovaj cijeli program po akcijskoj cijeni od samo 1.990kn za gotovinsko plaćanje.