UGODAN PROSTOR, VRHUNSKE SPRAVE, KVALITETAN RAD

 

 Osnovna misao vodilja je da članovima pružimo kvalitetan pristup vježbanju, gubitku kilograma, prehrani i zdravlju te time promijenimo njihove živote na bolje.

Tijekom cijelog  našeg rada usmjereni smo da svima, uz prihvatljivu mjesečnu cijenu, omogućimo najkvalitetniji i najbrži pristup mršavljenju i oblikovanju tijela s dugoročno uspješnim rezultatima. Programi Altisa prilagođavaju se Vašem početnom stanju u svakom pogledu. Bilo da se radi o gubitku kilograma, oblikovanju tijela, redukciji masti ili postizanju kondicije, programirati ćemo trening koji će biti specijalno „dizajniran“ za Vas.

Naši treneri su širokog spektra znanja te koriste brojne metode u postizanju cilja. Tako primjerice u našim programima vježbanja koristimo izokinetiku, TRX, funkcionalne treninge te pilates reformer. Kod vježbanja s našim trenerom također nam je jako važno da Vas naučimo ispravno raditi adekvatne vježbe upravo za Vašu posturu i potrebe tijela, uvažavajući  ograničenja. U našim vrhunskim programima oblikovanja tijela, uz vježbanje, savjetovanje prehrane i stila života, važan segment mršavljenja i oblikovanja tijela su i praćenje izvršavanja plana prehrane i treninga koji je predviđen kao dodatak za rad kod kuće. 

Vježbanje je moguće na dvije lokacije u Zagrebu:

LANIŠTE/BLATO VRBANI

Oba prostora Drustva su moderno uređena, opremljena kvalitetnom fitness opremom, kontinuirano čista te usmjerena na to da se ugodno osjećate u našem prostoru i prepustite kvalitetno svome cilju uz vodstvo trenera Altis centra.

“Fizičko zdravlje je jedno od prvih preduvjeta za sreću.”

Joseph Pilates

JOŠ MALO O NAMA

Vjerujemo kako i sami znate koliko je vježbanje važno za zdravlje. 

Naše Društvo zato nudi treninge koji su zanimljivi svima, te koji će unaprijediti izgled i opće stanje svakog člana.