Za mjesec dana, 6 kg manje sa osobnim trenerom!

Autor: altis

Konačno sam sama sebi priznala da NEĆU ustrajno i adekvatno vježbati doma i odlučila poduzeti nešto po tom pitanju. Vjerujete mi – za mene je to pravi uspjeh!

Oko 2 godine pokušavam vježbanje uvrstiti u svoju svakodnevnicu. Isprva sam upisala grupni program u najbližem fitness centru pa kada nisam mogla ispravno pratiti program i nekako se nisam pronašla u toj masovki, sam odustala od tog tipa vježbanja. Onda sam pokušala s trčanjem po Savskom nasipu.

osobni trener zagrebIsprva s prijateljicom što se isto nije pokazalo kao ispravni modus jer bi se nakraju svelo na pričanje pa kako zbog pričnja nisam ispravno disala, ubrzo bih počela teško disati i osjećati bol u području slezene. Onda sam pokušala trčati sama samo sa svojim mislima i omiljenom muzikom.

To je funkcioniralo nekoliko puta i dobro sam se osjećala, ali je početna motivacija nažalost brzo splasnula i samo sam počela tražiti izlike da ne idem. Nakon trčanja sam se naoružala CD-ima za vježbanje, poput insanity programa. Imala sam ogromnu želju za brzim uspjehom, ali me takav ubitačan režim još samo više bacio u osjećaj nezadovoljstva vlastitim tijelom i kondicijom. I bilo je tu još raznih drugih pokušaja, da ne nabrajam sve.

Sada sam konačno sama sebi priznala da sam osoba koja nije dovoljno jaka i ustrajna i da treba nekog drugog da ju vodi. Prvo ti je malo nelagodno priznati takve stvari jer kao svi – trebamo biti uspješni, dobri, lijepi, samopouzdani, čvrsti. Mane su kao loše i nepoželjne. Iako ja ne vjerujem u to. Mislim da je jako bitno biti svjestan samog sebe i da tek tada možeš napraviti dobar i ispravan odabir s kojim ćeš dugoročno biti sretan.

Nakon višednevnog istraživanja za najboljeg osobnog trenera u Zagrebu, odlučila sam se za Centar Altis. Došla sam na besplatne konzultacije i mogu reći da su mi se na prvi dojam (a i onaj drugi, treći, četvrti ) jako svidjeli. Osvojila me neposrednost, pozitiva i super energija s jedne strane, a opet iznimna stručnost, znanje i profesionalnost s druge strane.

I nisam se prevarila. U prvih mjesec dana izgubila sam 6 kilograma što mi je osiguralo odličnu motivaciju za dalje. Drugi mjesec 4 kilograma da bi na kraju bila 16 kilograma u minusu od kada sam krenula.

Danas me ljudi pitaju kako mi je navedeno uspjelo jer su moje promjene iznimno vidljive. Moj odgovor je da svatko treba pronaći ono što mu najbolje odgovara te naći model dugoročno održivog treninga. Ja sam ga pronašla u Altis osobnim treninzima!

Možda će vas zanimati…