Najbolja dijeta za skidanje kilograma

Autor: altis

Koja je nabolja dijeta za skidanje kilograma? Pitanje na koje bi većina nas htjela znati odgovor. Za početak treba objasniti elementarne postavke bilo koje dijete.

najbolja dijeta za skidanje kilogramaOsnovno pravilo u prakticiranju bilo koje dijete je da dijetu prilagodimo individualnim karaktreristikama osobe koja ju provodi.

Tu se podrazumjeva da osoba koja ima povišen kolesterol ili trigliceride nikako nebi trebao provoditi Atkinsovu dijetu ili Proteinsku dijetu. U navedenim dijetama konzumira se u većim količinama meso što može dodatno povećati kolesterol te tako ozbiljno ugroziti zdravlje.

Nadalje, poželjno je da je dijeta prilagođena osobnim preferencijama osobe koja ju koristi. Osoba koja voli konzumirati povrće u svojoj prehrani trebala bi koristiti Vegetarijansku dijetu. Ukoliko više preferirate voće, tada je pravi odabir za vas Dijeta sokovima.

Takav pristup pri odabiru nabolje dijete za skidanje kilograma rezultirati će da ćete se najdulje zadržati pri njezinom provođenju zbog  vaših preferencija prema namirnicama koje su zastupljene u dijeti.

Naša sugestija je da posjetite stranicu  www.dijeta.com.hr, gdje ćete naći najveći izbor dijeta na jednom mjestu.

Možda će vas zanimati…