Kako brzo smršaviti?

Autor: altis

Debljamo se kada uzimamo više energije nego što možemo potrošiti u jednom danu (mjerne jedinice su kilodžuli ili kilokalorije). Za svakih 14.700 kJ ili 3.500 kcal više od količine koju možemo sagorjeti udebljamo se oko 0,5 kg.

kako brzo smršavitiIsto tako ukoliko smanjimo dnevni unos kalorija postupno ćemo mršaviti. Brzi način mršavljenja uključuje kombinaciju dijete, vježbanja i korištenje aparata za mršavljenje.

Dijeta koja se provodi za brzo mršavljenje mora bit i prilagođena individualnim karakteristikama osobe koja ju provodi.

Primarne dijete koje se koriste za brzo mršavljenje su Atkinsova dijeta, proteinska dijeta i dijeta sokovima. Prve dvije dijete bazirane su na povećanom unosu proteina uz istovremeno smanjenje ugljikohidrata i masti.

Dijeta sokovima bogata je ugljikohidratima ali vlaknaste strukture što će olakšati probavu za vrijeme provođenja dijete. Istovremeno voće poput jabuke i kruške za svoju probavu gotovo da potroše više energije nego što same sadrže.

Osim dijete za brzo mršavljenje potrebno je uključiti vježbanje. Osim aerobnog treninga poput bicikla ili trčanja potrebno je koristiti vježbanje na spravama.

Centar za mršavljenje i oblikovanje tijela za brzo mršavljenje koristi posebne tretmane poput Compact metode. Navedena metoda koristi se kao kombinacija elektrostimulacije i posebnih vježbi.

Takav pristup proizvodi maksimalne kontrakcije mišića te najveću moguću potrošnju kalorija u jedinici vremena.

Takav kombinirani pristup nudi sigurno rješenje u mršavljenju!

Možda će vas zanimati…