Naš početak prije više od 15 godina

Na zagrebačkoj sceni vježbanja i mršavljenja prisutni smo već više od 15 godina tako da smo uistinu ponosni na svoju dugu tradiciju i kvalitetan rad. Jedni smo od prvih privatnih centara za mršavljenje i oblikovanje tijela u gradu Zagrebu. Osnovna misao vodilja je da klijentima pružimo kvalitetan pristup vježbanju, gubitku kilograma, prehrani i zdravlju te time promijenimo njihove živote na bolje.

Tijekom cijelog  našeg rada usmjereni smo da svima, uz prihvatljivu cijenu, omogućimo najkvalitetniji i najbrži pristup mršavljenju i oblikovanju tijela s dugoročno uspješnim rezultatima. Programi Altisa prilagođavaju se Vašem početnom stanju u svakom pogledu. Bilo da se radi o gubitku kilograma, oblikovanju tijela, redukciji masti ili postizanju kondicije, programirati ćemo trening koji će biti specijalno „dizajniran“ za Vas.

Naši treneri su širokog spektra znanja te koriste brojne metode u postizanju cilja. Tako primjerice u našim programima vježbanja koristimo izokinetiku, TRX, funkcionalne treninge te pilates reformer. Kod vježbanja s osobnim trenerom nam je također jako važno da Vas naučimo ispravno raditi adekvatne vježbe upravo za Vašu posturu i potrebe tijela, uvažavajući pritom potencijalna zdravstvena ograničenja. U našim vrhunskim programima oblikovanja tijela, uz vježbanje, savjetovanje prehrane i stila života, važan segment mršavljenja i oblikovanja tijela su i najnoviji tretmani koje koristimo, poput lipolize, elektrostimulacije, termo deke, kvalitetnih anticelulitnih masaža i sl.

Imamo centar za vježbanje na dvije atraktivne lokacije u Zagrebu:

LANIŠTE VRBANI

Oba centra su moderno uređena, opremljena kvalitetnom fitness opremom, kontinuirano čista te usmjerena na to da se ugodno osjećate u našem prostoru i prepustite kvalitetno svome cilju uz vodstvo vrhunskih trenera Altis centra.

“Fizičko zdravlje je jedno od prvih preduvjeta za sreću.”

Joseph Pilates

ALVIN ELJAZOVIĆ, osnivač i vlasnik

Od kada se zapravo sjećam sebe, odnosno od svoje pete godine, uključujem se u sport i aktivno treniranje te u njemu ostajem do početka studija. Već u osnovnoškolskim danima znao sam da u sportu želim ostati i u smislu profesije. Nakon završetka osnovne škole upisujem Sportsku gimnaziju u kojoj se susrećem s kolegama iz različitih sportova što mi je, uz kasniji studij, koristilo da dobijem širinu znanja.

Nakon završene gimnazije logičan slijed za mene je bio upis Kineziološkog fakulteta koji studiram kao stipendist Ministarstva znanosti i obrazovanja i završavam usmjerenjem Fizičke pripreme. Obzirom da sam oduvijek volio raditi s ljudima i sa žarom radio u svojoj struci, 2004. godine osnivam Altis centar isprva za održavanje Priprema za upis na Kineziološki fakultet, a potom i za osobne treninge i druge vidove vježbanja s ciljem davanja vrhunske usluge u području rekreacije i fitnessa.

Daljnje edukacije sam prolazio u Njemačkoj, točnije Stuttgartu i Kölnu.

Sportski uspjesi:

Čeverostruki juniorski državni prvak u kajaku na mirnim vodama
• Trostruki seniorski državni prvak u kajaku na mirnim vodama
Dvostruki državni prvak u kajaku spustu