Pilates

Pilates. Kipar odličnog tijela i posture.

Milijuni ljudi godinama su vjerni pilatesu za održavanje psihofizičkog zdravlja i odlične figure. Provjerite zašto!

Pilates je grana vježbanja koja koliko god dugo postoji, popularnost joj kontinuirano raste. Odličan je za oblikovanje i učvršćivanje tijela, povećanju fleksibilnosti, dobro držanje i poboljšanje raspoloženja. Zapravo nema dijela tijela koje ne možemo osnažiti i oblikovati pilatesom! Pilates je trening za doslovno čitavo tijelo, a osim toga djeluje i na mentalno zdravlje.

Pilates je dobar za sve, bez obzira da li imate 15 ili 70 godina obzirom da jača snagu tijela, izdržljivost, balans, fleksibilnost i koordinaciju, a smanjuje stres. Mogu ga vježbati i trudnice.

Pilates se održava na našoj lokaciji na Vrbanima, Rudeška cesta 89, u modernom i odlično opremljenom prostoru uz mnoštvo kvalitetnih rekvizita i vrhunske trenere koji aktivno prate Vaš rad i ispravljaju način vježbanja tako da trening bude maksimalno efikasan. Treninzi se odvijaju u malim grupama.

Prostor za vas

Prostor za pilates je novo i moderno uređen te je opremljen vrhunskim rekvizitima za pilates vježbanje.

Različiti modeli vježbanja

Kako bi smo postigli maksimalni efekt vježbanja te Vam učinili vježbanje zanimljivijim, koristimo razne, dokazano uspješne, modele treninga.

Tradicija

Altis postoji od 2005. godine pa tako možemo reći kako imamo jedno od najbogatijih iskustava u Zagrebu u provođenju programa mršavljenja i oblikovanja tijela.

Stručni kadar

Naši treneri su kineziolozi s bogatim iskustvom u vođenju osobnih treninga. Naša misao vodilja je da Vas naučimo kvalitetno vježbati te tako maksimizirati efekt vježbanja, a bez ozljeda.