TRANSFORM PILATES
Slider

Vaše tijelo je stvoreno da bi moglo napraviti čudesne stvari. Iskoristite ga i napravite ih.

Dobrodošli u ALTIS BOUTIQUE FITNESS CENTAR

Centar za vježbanje s dugogodišnjim iskustvom i brojnim zadovoljnim klijentima!

Altis Boutique Fitness centar sa zadovoljstvom otvara novi moderan i luksuzan fitness centar u Zagrebu na Vrbanima, Rudeška cesta 89. Kao i kod našeg prvog centra na Laništu, iznimno vodimo računa o čistoći prostora i da je naš ambijent ugodan i poticajan te zapravo pravo mjesto za svakoga da se opusti, zaboravi na to-do liste i s našim kvalitetnim trenerima uskoči u svoj vlak za mršavljenje i oblikovanje tijela.

Upravo u tom prostoru odvija se i naš program Transform Pilatesa. Program se odvija u malim grupama kako biste dobili maksimum efikasnosti i posvećenosti trenera Vašem radu, a opet istovremeno – imali benefita od pozitivne energije grupe. Program Transform Pilatesa vode kineziolozi s višegodišnjim iskustvom u radu. Time smo osigurali da je vježbanje stručno izvedeno te maksimalno kvalitetno, efikasno i sigurno za Vaše zdravlje i posturu.

Upravo to je razlog zašto često vježbanje kod kuće ne donosi dovoljno kvalitetan rezultat bez obzira na to koliko dugo se vježba, a često smo se susretali i sa ozljedama kod klijenata kod kojih vježbanje nije bilo nadgledano i vođeno od stručne osobe. Kod Transform Pilatesa Altisa brzo ćete osjetiti kako se razvija snaga Vaše „core“ regije (trbušni i leđni mišići), kao i fleksibilnost i izdržljivost tijela.

Zašto odabrati Altis Boutique Fitness centar?

 • Iskustvo rada s klijentima preko 15 godina (jedan od prvih privatnih fitness centara u
  Zagrebu)
 • Stručni treneri kineziolozi
 • Izuzetno ugodan i prijateljski prostor
 • Iznimno vodimo računa o čistoći prostora
 • Vježbanje u malim grupama s čim je osigurana usmjerenost trenera na sve polaznike
 • Veliko iskustvo u mršavljenju i oblikovanju tijela
 • Ima besplatan parking blizu samog Centra

Koje su prednosti Transform Pilates Altis centra?

 • Stručni treneri kineziolozi s višegodišnjim iskustvom u radu.
 • Vrlo brzo ćete nakon redovitog vježbanja osvjestiti svoje „core“mišiće, a osim njih djelujemo i na cijelo tijelo.
 • Odlično ćete izgraditi Vaše trbušne mišiće.
 • Transform Pilates transformirati će Vaše tijelo, izdužiti, formirati i ojačati mišiće.
 • Povećati ćete fleksibilnost tijela koja je jako bitna za obavljanje svakodnevice, normalnog opsega pokreta i kvalitetu života.
 • Povećati ćete snagu i izdržljivost tijela.
 • Pilates je najbolja vrsta vježbanja za poboljšanje posture tijela.
 • Pilates se temelji na kvalitetnom dubokom disanju koje je krucijalno za dobro zdravlje.
 • Pilates pozitivno djeluje na poboljšanje cirkulacije i stanja pluća.
 • Pilates je odličan kod oporavka od ozljeda/rehabilitacije.
 • Vježbanjem pilatesa postajemo svjesniji o sebi, svom disanju, držanju, razini stresa i
  mogućnosti koncentracije. Time djelujemo i na psihu i smanjujemo stres.
 • Pilates povećava razinu energije.
 • Pilates je popularan od ranih 60.-ih godina prošlog stoljeća, a i dalje je iznimno popularan svugdje u svijetu. Osim što je odličan za oblikovanje tijela kakvo svi žele, ima brojne dobrobiti za zdravlje tijela, psihe, uma i podizanje energije.

VIĐENI NA

"Osjećati ćete se bolje nakon 10 treninga, izgledati ćete bolje nakon 20, a nakon 30 treninga imati ćete potpuno novo tijelo."

Joseph Pilates

PILATES TRENING

Rad u malim grupama.
Cijena jednog treninga

290KN

NAŠI CILJEVI

TONUS

Naš Transform Pilates dizajniran je za ispunjenje Vaših fitness ciljeva! Redovitim vježbanjem pomoću njega možete oblikovati čvrste i izdužene mišiće, upravo onakve kakve želite vidjeti na plaži. Pilates je posebno orijentiran na „Core“ zonu tijela (abodminalne mišiće te mišiće leđa i zdjelice) tako da je trbuh glavna zona kojom se bavimo, ali se istovremeno djeluje na sve mišiće tijela. Uvjereni smo da ćete zavoljeti ovu vrstu vježbanja i osjećaj koji Vam ono daje te da će Transform Pilates ubrzo postati trening koji jedva čekate!

TRANSFORMACIJA

Naš cilj u Altis Boutique Fitness centru je da se odlično osjećate vježbajući bez obzira u kojoj ste životnoj fazi, koliko imate godina ili kondicije te da vidite da možete, bez obzira na sve navedeno, postići tranformaciju izgleda, povećanje energije i poboljšanje psihe. Pilates je za svakoga i redovito vježbanje pilatesa doslovno svakome donosi uistinu brojne benefite na mnogim poljima života i zdravlja. Nije bez razloga pilates toliko popularan u svijetu već više od 60 godina! Za koju metodu vježbanja možete još to reći?

Osim odličnih fizičkih benefita, pilates Vas zaustavlja u trenutku, koncentrira na kvalitetu disanja te na svjesnost važnosti trenutka i najboljeg njegovog iskorištavanja. Uvjereni smo da ćete nakon sata pilatesa otići sretniji, samopouzdaniji i napunjeni energijom za ono što Vas čeka u danu.

ZAJEDNICA

Altis Boutique Fitness centar ima sve što Vam treba da se ugodno osjećate vježbajući, da zaboravite na svoje to-do liste i samo se posvetite – sebi! Prostor je moderan, luksuzno uređen i iznimno čist. Besplatan parking je nadohvat ruke. Na našu lokaciju na Vrbanima može se doći i javnim prijevozom.

Naša zajednica je motivirajuća, ugodna i prijateljski raspoložena – taman ono što trebate da se orijentirate samo na Vaš put mršavljenja, oblikovanja tijela i opuštanja duha i uma.

Pilates je odličan način da se posvetite sebi u svakom pogledu i povežete s drugim istomišljenicima. Rad je u malim grupama kako bi naš stručan trener mogao biti posvećen na svakoga od vas. Sretno tijelo + sretan um = sretniji život!

ALTIS BUTIQUE FITNESS CENTAR

ALTIS Boutique Fitness centar Vrbani

RUDEŠKA CESTA 89, ZAGREB

+385 95 9157 201

altis.centar@gmail.com