FITDAY
FITNESS DAN KOJI ĆE VAM PROMIJENITI ŽIVOT
Slider

Dobrodošli u ALTIS BOUTIQUE FITNESS CENTAR

Centar za vježbanje s dugogodišnjim iskustvom i brojnim zadovoljnim klijentima!

Želite smršaviti ili konačno oblikovati svoje tijelo? Strah Vas vježbati u teretani jer nemate dovoljno znanja pa ne želite napraviti više štete nego koristi? A niste više ni sigurni koju prehranu treba pratiti jer se popularne dijete koje čine čuda za Vaše tijelo iz tjedna u tjedan mijenjaju?

Koliko god internet može biti izvrstan izvor informacija za metode vježbanja ili prehrane, toliko se lako možete pogubiti u šumi informacija ili pak vjerovati krivom izvoru jer ima mnoštvo netočnih informacija. Svako tijelo je drugačije i zato traži individualan pristup.

FitDay Vam omogućava da dobijete sve informacije o načinu vježbanja i prehrani koji su namijenjeni upravo – Vama.

FitDay dati će Vam sve potrebne informacije od stručnih osoba i na jednom mjestu za daljnje samostalno vježbanje u teretani, u prirodi ili kod kuće. Više nećete imati izgovora za nevježbanje ili da se konačno ne pozabavite Vašim zdravljem, izgledom i kondicijom.

Što je FITDAY?

Naš jedinstveni program FitDay je program mršavljenja u trajanju od 4 sata u jednom danu. Koncipiran je s namjerom da se svakome omoguće savjeti stručne osobe, individualizirani plan vježbanja i plan prehrane, neovisno o mjestu življenja, dobi, životnom stilu, itd.

4 sata u jednom danu je nešto što si svaka osoba može dopustiti da se se posveti sebi i da nauči koje su vježbe najbolje upravo za njenu građu tijela, zdravstvena ograničenja i željene ciljeve. A uz to, dobiti će besplatno još i mjerenje masnog tkiva te je omogućen i individualizirani plan prehrane po sniženoj cijeni.

Održava se na našoj lokaciji na Laništu, Put Loparica 29. Imamo veliki besplatan parking tako da se ne trebate brinuti za svog limenog ljubimca.

Što uključuje FitDay?

  • Anamnestički upitnik
  • Inicijalno mjerenje postotka masti i raspodjele masnog tkiva na tijelu
  • 4 sata edukacija/individualnog treninga s osobnim trenerom
  • Usmeni individualan plan treninga
  • Usmene smjernice o pravilnoj prehrani
  • Pismeni individualan plan prehrane po sniženoj cijeni od 250,00 kn
  • Pismeni individualni plan treninga po sniženoj cijeni od 250,00 kn
  • Ukoliko niste iz Zagreba, nudimo Vam smještaj u Sobama i apartmanima Altis (isti objekt gdje se održava FitDay), po povoljnijim cijenama
  • Osiguran veliki besplatan parking

Koje su prednosti FitDay-a u odnosu na online programe vježbanja i prehrane?

Iako online programi vježbanja mogu biti u individualizirani, znatno je kvalitetnije napraviti navedeno kada klijent dođe kod nas u Centar te obavimo procjenu posture tijela i antropometrije tijela.

Nadalje, svaki program koji provodite mora biti dobro naučen tehnički, a to jedino možete ukoliko prođete 4 sata edukacije s našim stručnjacima.

Također, lakše smo dostupni da Vam uživo odgovorimo na sve upite i nejasnoće negoli je to slučaj kod odgovaranja putem e-maila, a i bez da smo vidjeli Vaše tijelo i eventualne poteškoće kod vježbanja.

DA LI STE SPREMNI KONAČNO NAPRAVITI PROMJENU?

Ako ste na ovoj stranici, znači da imate potrebu za mršavljenjem ili oblikovanjem tijela.

I znači da je upravo ovaj trenutak – savršeni trenutak za napraviti promjenu!

Krenimo zajedno na put do zadovoljnog duha i tijela!

KONTAKTIRAJTE NAS

Koje su prednosti FitDay-a u odnosu na osobne trenere u različitim teretanama?

FitDay osmišljen je od diplomiranih kineziologa s više od 15 godina iskustva u radu s klijentima dok po teretanama često nije takav slučaj i daju se klijentima vježbe koje nisu za njih namijenjene obzirom na zdravstvena ograničenja, tip posla kojim se bave, godine, kondiciju i slično.

Velika prednost je što, nakon što prođete kod nas ta 4 sata edukacije i programa vježbanja, možete vježbati u bilo kojoj teretani koja Vam odgovara.

Za povoljnu cijenu i samo 4 sata u jednom danu dobili ste potrebne informacije o vježbanju i prehrani da nadalje krenete svojim putem mršavljenja i oblikovanja tijela, uvažavajući dotad naučeno.

CJENIK FITDAY PAKETA

FIT DAY INDIVIDUALNI

Sami ste s osobnim trenerom!
Program mršavljenja u trajanju 4h dnevno

560KN

FIT DAY POLUINDIVIDUALNI

3 osobe u grupi s osobnim trenerom!
Program mršavljenja u trajanju 4h dnevno

450KN

VIĐENI NA

GDJE SE NALAZIMO?

ALTIS BUTIQUE FITNESS CENTAR

ALTIS LANIŠTE

PUT LOPARICA 29, BLATO/LANIŠTE, ZAGREB

+385 95 9157 201

altis.centar@gmail.com