Barre pilates

Barre pilates. Fokus na energiju, snagu i izduženost mišića.
Fokus na Vas.

Ne morate biti balerina da biste imali figuru i držanje iz snova.

Barre pilates je odličan i zabavan spoj vježbi u kojima se kombiniraju pilates i balet. Osnovni rekvizit je rukohvat koji pruža potporu tijekom vježbanja. Odličan je za jačanje tonusa mišića, izduženije mišiće, fleksibilnost i snagu te ispravljanje cijele posture tijela. Tijelo dobiva elegantniji i graciozniji izgled.

Uvjereni smo da ćete se vrlo kao zaljubiti u ovaj stil vježbanja, kao i u sliku sebe kakva možete postati uz ovaj stil treniranja. Barre pilates pruža i fizičko i psihičko punjenje u svakom smislu te riječi.

Barre pilates se održava na našoj lokaciji na Vrbanima, Rudeška cesta 89, u modernom i odlično opremljenom prostoru uz mnoštvo kvalitetnih rekvizita i vrhunske trenere koji aktivno prate Vaš rad i ispravljaju način vježbanja tako da trening bude maksimalno efikasan. Treninzi se odvijaju u malim grupama.

Prostor za vas

Prostor za barre pilates je novo i moderno uređen te je opremljen vrhunskim rekvizitima za pilates vježbanje.

Različiti modeli vježbanja

Kako bi smo postigli maksimalni efekt vježbanja te Vam učinili vježbanje zanimljivijim, koristimo razne, dokazano uspješne, modele treninga.

Tradicija

Altis postoji od 2005. godine pa tako možemo reći kako imamo jedno od najbogatijih iskustava u Zagrebu u provođenju programa mršavljenja i oblikovanja tijela.

Stručni kadar

Naši treneri su kineziolozi s bogatim iskustvom u vođenju osobnih treninga. Naša misao vodilja je da Vas naučimo kvalitetno vježbati te tako maksimizirati efekt vježbanja, a bez ozljeda.